eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Jön a Star Wars animációs változata

George Lucas Star Wars-legendája újabb állomásához érkezett: az ősszel induló animációs tévésorozatot megelőzve, augusztusban a mozivásznon debütál a Star Wars: The Clone Wars című animációs film.

"Úgy éreztem, sokkal több történet maradt még a tarsolyomban. Alig vártam, hogy néhányat elmondhassak animációs formában" - nyilatkozta George Lucas, a kultuszfilmmé vált Star Wars-sorozat megalkotója.

A The Clone Wars (A klón háború) cselekménye A klónok támadása és A Sith-ek bosszúja című Star Wars játékfilmepizódok között helyezhető el. A sztoriban az ismert szereplőkön, így Anakin Skywalkeren, Obi-Wan Kenobin vagy Amidala hercegnőn kívül új karakterek is megjelennek.

A számítógépes animációval készült televíziós széria darabjai félórásak lesznek. Az ősztől vetített sorozat a 2003 és 2005 között a televízióban sugárzott és az interneten is hozzáférhetővé tett, 25 részt megélt párperces rajzfilm továbbgondolásának nyomán született.

Az új produkció mögött George Lucas filmvállalatán, a LucasFilmen kívül a Warner Bros stúdió és a Turner Broadcasting áll, utóbbi forgalmazza majd a rajzfilmsorozatot a TNT és a Cartoon Network tévécsatornán.

A filmvászonra készült változat bemutatóját augusztus 15-re tűzték ki Amerikában. "Azonnal megéreztük, hogy ez egy fantasztikus mozis esemény lesz" - lelkesedett a Warner egyik illetékese.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×