eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Shards of car glass on the asphalt road.
Nyitókép: Berezko/Getty Images

Kisbusz balesetezett, tizenkét gyermek vesztette életét Afrikában – képek, videó

Tizenkét gyermek és a sofőr meghalt, mert az iskolába tartó kisbusz összeütközött egy másik járművel szerdán Dél-Afrikában – közölte a déli Gauteng tartomány vezetése.

Hét további gyermek megsérült, őket kórházba szállították. A balesetben, amely Merafong városától mintegy 70 kilométerre nyugatra történt, a kisbusz felborult és kigyulladt. A történtekről készült felvételeken látszott, hogy a kisbusz teljesen megsemmisült a tűzben.

A sajtóközleményben Matome Chiloane, Gauteng tartomány oktatási minisztere azt mondta, hogy mélyen elszomorítja ez a tragikus esemény. „Gyermekeink elvesztése szörnyű csapás közösségünknek, gondolatban és lélekben együttérzünk az áldozatok családjaival”.

Gauteng az ország legnépesebb tartománya, ahol Johannesburg és a főváros, Pretoria is található. Dél-Afrikában van a kontinens egyik legfejlettebb úthálózata, ennek ellenére az ország közlekedésbiztonsági mutatója az egyik legrosszabb.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×