eur:
399.01
usd:
364.61
bux:
74011.67
2024. október 10. csütörtök Gedeon
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Aknavető gránáttal felszerelt civil drónok.
Nyitókép: Anton Petrus/Getty Images

Horrorosztikus felvételek egy orosz dróncsapásról - csak 18 éven felülieknek

Az ukrajnai háborúban már mindennapossá váltak a drónokkal elkövetett támadások. Egy-egy ilyen akció videója azonban nagyon is felkavaró tud lenni.

Egy oroszbarát blogger töltötte fel a közösségi médiába a háború egyik legdöbbenetesebb felvételét. A videót két drón készítette. Az egyik a támadást is végrehajtó öngyilkos robot volt, amely a becsapódás pillanatáig élőadásban közvetített. A másik egy felderítő volt, amely az előbbi kamikaze drón akcióját kísérte figyelemmel.

Az akció pontos helye és ideje nem derül ki sem a felvételekből, sem pedig a kísérő szövegből. A környezetből azonban arra lehet következtetni, hogy a dráma valószínűleg nemrég történhetett. A videón látható orosz nyelvű felirat is önmagáért beszél: Ítélet nap.

A megtámadott, feltehetően ukrán katonák számára mindenképpen ez lehetett a végítélet napja.

Érdekes, hogy szinte az összes, ehhez hasonló videóhoz jó néhány gyalázkodó, kárörvendő megjegyzést is szoktak fűzni a nézők. Ez a videó azonban szinte mindenkiből csak döbbenetet és szánakozást vált ki.

Címlapról ajánljuk
Hogy jött össze ekkora költségvetési többlet? Az elemző elmagyarázza

Hogy jött össze ekkora költségvetési többlet? Az elemző elmagyarázza

Az elmúlt 23 év második legnagyobb költségvetési többlete jött össze idén szeptemberben, a Pénzügyminisztérium előzetes gyorstájékoztatója szerint ugyanis több mint 234 milliárd forintos pluszt mutatott a kilencedik hónapban az államháztartás egyenlege. Az InfoRádó Csiki Gergelyt, a Portfolio elemzőjét kérdezte a számok hátteréről.

Orbán Viktor a strasbourgi plenáris vita végén: "ócska propaganda terepévé vált az Európai Parlament"

Szerdán - az árvíz miatt három hét késéssel - több órán keresztül vitáztak az Európai Parlament plenáris ülésén a magyar EU-elnökségi programról, illetve Orbán Viktor európai szerepéről, kormányzásáról. A heves szóváltásokkal tarkított vitát Orbán Viktor szavai zárták.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.10. csütörtök, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Osztrák lakossági állampapírt vásárolnál magyarként? Mutatunk egy kiskaput

Osztrák lakossági állampapírt vásárolnál magyarként? Mutatunk egy kiskaput

Korábban már írtunk arról, hogy az osztrákok is elindították saját lakossági állampapír-palettájukat, de akkor még számos korlátozó feltételnek kellett megfelelni ahhoz, hogy külföldiként ottani állampapírt vásárolhassunk. Az osztrák államkincstár azóta könnyített a feltételeken: az eddigi szigorúbb online opció mellett már postai úton is lehet számlát nyitni külföldiként, így mostani cikkünkben gyakorlati szempontból mutatjuk be ennek a folyamatát.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×