eur:
393.46
usd:
365.41
bux:
71692.29
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Nyitókép: Pexels

Megjátszotta halálát a tiktoker, helikopterrel érkezett meg temetésére

A férfi arra volt kíváncsi, kit hogyan érintene az, ha távozik az élők sorából.

A tökélete illúzió elérésének érdekében egyik gyermeke a közösségi médiában osztott meg megemlékezést róla, a belga férfi családja és barátai pedig el is hitték a történetet - írja a Sky News.

A 45 éves David Baerten feleségével és gyermekeivel is egyeztette megjátszott halálának részleteit.

"Nyugodj békében, apa. Soha nem foglak elfelejteni. Miért olyan igazságtalan az élet? Miért te? Nagyapa lettél volna, még előtted állt az egész élet. Szeretlek! Szeretünk téged! Soha nem fogunk elfelejteni" - írta egyik gyermeke az interneten.

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original - Thomas faut

Áltemetését Liege környékére szervezte június második hétvégéjén, ahol meg is jelentek a feketébe öltözött barátok és távolabbi családtagok.

A ceremónia kezdetét várták, amikor temetés helyett egy helikopter szállt le közéjük, melyről Baerten szállt le egy kamerás stáb kíséretében. A felvétel most is látható a TikTokon: a halottnak hitt férfi sorban köszöntötte ismerőseit.

Egyesek örömmel rohannak a férfi felé, mások értetlenül állnak autóik közelében. A férfi később elárulta: azért volt a színjáték, mert kíváncsi volt arra, hogyan reagálnának halálára távolabbi családtagjai: mint elismerte, alulbecsülte, mit éreznének, ha elhunyna.

"Fájt, amit a családomban láttam, hogy egyre távolabb sodródunk egymástól, nem hívnak meg engem, nem találkozunk. Úgy éreztem, nem vagyok nekik fontos. Életre szóló lecke volt ez arról, hogy nem kel megvárni, amíg valaki meghal" - fogalmazott.

A Ragnar le Fou néven ismert tiktoker elmondása szerint sikeresnek tartja az akciót, mert akik elmentek áltemetésére, azokkal azóta is beszél, és azok közül is keresték, akik nem mentek el eredetileg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elveszítheti az egyik legfontosabb nyugati szövetségesét Kijev, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Elveszítheti az egyik legfontosabb nyugati szövetségesét Kijev, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Vasárnap zajlottak a nemzetgyűlési választások Franciaországban, ahol az előzetes várakozásoknak megfelelően a Marine Le Pen nevével fémjelzett Nemzeti Tömörülés (RN) szerezte a legtöbb szavazatot. Az eredmények egyben azt is jelentik, hogy a szélsőjobboldali formáció előretörése átalakíthatja az Ukrajnával kapcsolatos párizsi politikát is. Az RN vezető politikusai korábban több alkalommal is azt mondták, hogy nem fogják megengedni, hogy francia katonák menjenek a kelet-európai országba. Az orosz alakulatok megkezdték a Horvlivkától nyugatra fekvő település, Nju-Jork ostromát. A városra elkezdték szórni a hatalmas pusztítást végző FAB-3000-es bombákat is. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×