eur:
394.75
usd:
367.36
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pexels.com

Robbantós kecske babrált ki az orosz hadsereggel Zaporizzsjában

Beleakadt egy gránát zsinórjába, de nem csak egy eszköz volt ott.

Kecske keresztezte az orosz hadsereg útját Zaporizzsjában, és az állat bár nem tűnhetett komoly ellenfélnek elsőre, jelentős károkat és sérüléseket okozott - tudósít az ukrán Pravda alapján a 24.hu.

A találkozás viszont alapvetően különbözött az ismert film, a Gyalog galopp barlangi "nyulas" jelenetétől abban, hogy nem volt közelharc az állat és a katonák között, egy egészségügyi intézményt gránátoztak körbe, a kecske az egyik eszköz zsinórjába akadt bele, innentől gyorsultak fel az események.

Ukrán információk szerint 40 orosz katona sérült meg, halálos áldozatról nem tudni. A kecske sorsáról sem tudni bővebbet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×