eur:
392.63
usd:
362.95
bux:
72058.26
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Ablakok bedeszkázásához szükséges faanyagot szállítanak emberek egy bombatalálatban megrongálódott lakóházba Kijevben 2022. március 21-én. Vlagyimir Putyin orosz elnök február 24-én rendelte el katonai művelet végrehajtását Ukrajnában.
Nyitókép: MTI/AP/Vadim Ghirda

Ismét kijárási tilalom jön Kijevben

Ezúttal nem több napra, mint legutóbb.

Alig több mint fél nap lesz az előző, több napos kijárási tilalom és az új között. A hétfőn kihirdetett korlátozás reggel hétkor járt le, szerda este nyolctól csütörtök reggel hétig viszont ismét tilos lesz az utcára menni az ukrán fővárosban.

"A kijárási tilalom alatt külön engedély nélkül utcán tartózkodó civileket ellenséges felderítő és szabotázscsoportok tagjaiként fogjuk kezelni" - írta a 444.hu tudósítása szerint a városi tanács a Telegram-csatornáján.

(A nyitóképen: Ablakok bedeszkázásához szükséges faanyagot szállítanak emberek egy bombatalálatban megrongálódott lakóházba Kijevben 2022. március 21-én.)

Címlapról ajánljuk
Így indult Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin megbeszélése – videó

Így indult Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin megbeszélése – videó

Vlagyimir Putyin orosz elnök a Kremlben fogadta Orbán Viktort, ahol sajtónyilvánosan váltottak egymással néhány szót.

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×