eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
David Schoen (b), Michael van der Veen (k) és Julieanne Bateman, Donald Trump volt amerikai elnök védőügyvédjei érkeznek Trump alkotmányos felelősségre vonási tárgyalására (impeachment) a washingtoni törvényhozás épületében, a Capitoliumban 2021. február 13-án. A republikánus politikus ellen a demokraták lázadás szítása miatt emeltek vádat, a Capitolium január eleji megtámadása előtt tartott nagygyűlésen mondott, gyújtó hangú beszéde miatt, amely után hívei megrohamozták a törvényhozás épületét. A támadásban öten életüket vesztették, köztük egy rendőr is.
Nyitókép: MTI/EPA/Michael Reynolds

Trump ügyvédei jól eláztak az alkotmányos felelősségre vonási tárgyalás előtt - fotó

Impeachment.

David Schoen (b), Michael van der Veen (k) és Julieanne Bateman, Donald Trump volt amerikai elnök védőügyvédjei érkeznek Trump alkotmányos felelősségre vonási tárgyalására (impeachment) a washingtoni törvényhozás épületében, a Capitoliumban 2021. február 13-án.

A republikánus politikus ellen a demokraták lázadás szítása miatt emeltek vádat, a Capitolium január eleji megtámadása előtt tartott nagygyűlésen mondott, gyújtó hangú beszéde miatt, amely után hívei megrohamozták a törvényhozás épületét.

A támadásban öten életüket vesztették, köztük egy rendőr is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×