eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Embert gázolt a repülő Amerikában

Egyelőre vizsgálják, hogyan juthatott be illetéktelenül a balesetet szenvedett személy a kifutópályára.

Halálos baleset történt a texasi Austin-Bergstrom Nemzetközi Repülőtéren helyi idő szerint csütörtökön este, amikor a Southwest Airlines leszálló Boeing 737 repülőgépe elütött egy embert, aki illegálisan jutott be a repülőtér területére – írja az Airportal. A hírt a repülőtér üzemeltetője megerősítette.

A Dallas–Austin közötti járat pilótái röviddel a földet érést követően vették észre az útjukat keresztező embert, de arra már nem volt esélyük, hogy biztonságosan átstartoljanak, vagy elkerüljék az ütközést. Az ismeretlen azonnal meghalt. A fedélzeten tartózkodók közül nem sérült meg senki.

A helyi sajtóban megjelent felvételek szerint a repülőgép bal oldali hajtóművén láthatóak az ütközés nyomai.

Az austini rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, egyelőre nem tudni, hogy az áldozat milyen indítékkal és hogyan jutott be az aktív futópályára.

Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×