eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Elmenekült a késes támadó Hágában

A több sebesülttel járó hágai késeléses támadás elkövetője elmenekült.

Elmenekült az a férfi, aki péntek este több embert késsel megsebesített a hollandiai Hága belvárosának leglátogatottabb bevásárlóutcájában - közölte a holland rendőrség információira hivatkozva a helyi sajtó.

A rendőrség Twitter-üzenetében arról számolt be, hogy a mentőszolgálatok a helyszínre érkeztek, és megkezdték a sebesültek ellátását. A karácsonyi szezon nyitányának számító bevásárlónap miatt zsúfolt utcát és környékét lezárták.

A közlések szerint egy 45-50 éves férfit keresnek, aki kendőt és szürke tréningruhát visel.

A helyi sajtó információi szerint a feltehetően észak-afrikai származású férfi nem célzottan támadt, hanem véletlenszerűen sebesítette meg a közelében tartózkodó járókelőket. Egyes jelentések három sebesültről tesznek említést.

Marije Kuiper rendőrségi szóvivő közlése szerint még nem tisztázott, hogy a késelés terrortámadásnak minősül-e.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×