eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
London, 2013. július 22.Érdeklődők gyülekeznek a londoni Buckingham Palota előtt 2013. július 22-én, miután vajúdás miatt a londoni Szent Mária kórházba szállították Katalin cambridge-i hercegnőt, Vilmos, Cambridge hercegének, a brit trónörökös elsőszülött fiának feleségét. (MTI/EPA/Tal Cohen)
Nyitókép: MTI/EPA/Tal Cohen

Fegyverrel ment a Buckingham palotába

Letartóztattak Londonban egy 38 éves férfit, mert egy elektromos sokkoló volt nála, amikor a látogatók közé vegyülve megpróbált bejutni a palotába.

Nem tudni, hogy pontosan milyen fegyver volt a férfinál, aki most őrizetbe van. A Scotland Yard egyelőre nem adott bővebb felvilágosítást a történtekről - írja a Daily Mail.

A BBC szerint a hatóságok nem gondolják, hogy terrorakcióra készül a férfi.

Címlapról ajánljuk
Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Az évente megépülő húszezer új lakás nagyon elenyésző szám a négy és fél milliós országos lakásállományhoz képest – mondta az InfoRádióban az MBH Jelzálogbank vezérigazgatója. Nagy Gyula arról is beszélt, hogy az otthonfelújítási programban a nyílászárócsere a legolcsóbb beruházás, a homlokzati és födémszigetelés viszont jelentős kiadásokkal jár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Romokban az oroszok legfontosabb támaszpontja, kritikán alul teljesít az ukrán légvédelem - Háborús híreink szombaton

Romokban az oroszok legfontosabb támaszpontja, kritikán alul teljesít az ukrán légvédelem - Háborús híreink szombaton

Az ukrán vezérkar szerint a folyamatos dróntámadások következtében lényegében használhatatlanná vált az orosz Fekete-tengeri Flotta Krím-félszigeten található támaszpontja. Az orosz Iszkander-M rakéták egy hét alatt harmadszor ütöttek rajta a Mirhorodban található ukrán légibázison. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×