eur:
392.24
usd:
362.11
bux:
72087.21
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Már csak pár óra, és jönnek az új iPhone-ok

Már csak pár óra, és jönnek az új iPhone-ok

Kedden este magyar idő szerint hét óra után az új iPhone-t és több más termékét is bemutathatja az Apple az amerikai Cupertinoban. Idén egyszerre három új mobiltelefonról is leránthatják a leplet, az iPhone X technológiailag és az árszabást tekintve is a csúcsok csúcsa lehet - mondta az InfoRádióban a HWSW informatikai szaklap szerkesztője.

Már csak pár óra, és jönnek az új iPhone-ok

A legnagyobb érdeklődés természetesen idén is az új iPhone-ok bemutatását övezi – mondta a HWSW szerkesztője.

„Várhatóan idén jelentősen változik a korábbi évek trendje, ugyanis

három új iPhone-t fog bemutatni az Apple.

Az elmúlt években ugyanis két modell érkezett, ezeknek jön most a vérfrissített verziója.”

Már csak pár óra, és jönnek az új iPhone-ok

Az első iPhone megjelenésének tizedik évfordulóján bemutatott készülékek nem különböznek majd jelentősen a tavaly kiadottaknál – mondta Asztalos Olivér. Az a csavar a történetben – fogalmazott a HWSW szerkesztője –, hogy ezeket fogják 8-nak hívni, holott

ezek csak ráncfelvarrott kiadások lesznek.

A szakértő jelezte, az új készülékek annyiban hoznak többet, hogy gyorsabb lesz a processzoruk, jobb lesz a kamerájuk, ha igazak a hírek, kiterjesztett valóságtámogatást is kapnak. További apró finomítások mellett a forma, a kijelző nem változik – mondta Asztalos Olivér.

„De jön egy csúcskészülék, az iPhone X vagy iPhone 10 nevet fogja kapni,

ami a jubileumi évre utal. Ez alapjaiban újul meg: változik a formaterv és állítólag az anyaghasználat is, az OLED-kijelző szinte a teljes előlapot le fogja fedni, és érdekes, hogy ujjlenyomat-felismerés helyett arcszkenner érkezik a készülékkel.”

Már csak pár óra, és jönnek az új iPhone-ok

Ezt is, bár megbízhatóbb, mint az ujjlenyomat-felismerő rendszer, biztosan át lehet verni, de nem is igazán a biztonsága aggályos, hanem a gyorsasága és pontossága – mondta Asztalos Olivér. A HWSW szerkesztője, a bemutatott készülékek árairól elmondta, az iPhone 8, aminek 7 S néven kellene megjelennie, viszi tovább a korábbi árakat, az iPhone X azonban egy újabb árszegmenst - 1000 dollár és felette - igyekszik kialakítani.

„Ez lesz a csúcs-csúcskészülék, ebbe pakolja az Apple azt a legfejlettebb technológiát, ami jelenleg tömeggyártásban elérhető.”

Már csak pár óra, és jönnek az új iPhone-ok

Az esti nagy eseményen vélhetően bemutatják az Apple Watch harmadik kiadását is. A valószínűleg Series 3 néven forgalomba kerülő készülék beépített LTE-modemmel fog rendelkezik.

„Ez azt jelenti, hogy

okostelefon nélkül is használható lesz.

A sportolóknak nem feltétlenül kell majd a zsebükben tartaniuk a telefonjukat, hogy működjön a GPS, a térkép.”

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Így indult Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin megbeszélése – videó

Így indult Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin megbeszélése – videó

Vlagyimir Putyin orosz elnök a Kremlben fogadta Orbán Viktort, ahol sajtónyilvánosan váltottak egymással néhány szót.

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel találkozott, és kamerák előtt váltottak néhány mondatot. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan, és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×