eur:
393.64
usd:
354.3
bux:
73239.7
2024. augusztus 22. csütörtök Menyhért, Mirjam
Typical old gray panel apartment with a lot of windows as a texture or for background, real photo.
Nyitókép: DĂłra BĂ­rĂł/Getty Images

Annyira friss lesz az éjszaka, hogy néhol 10 fok alá mehet a hőmérséklet

A kulcsszó: szellőztetés, ugyanis szombattól az ország nagy részén ismét jönnek a 20 foknál magasabb éjjeli hőmérsékletek.

Csütörtökön jött egy kis fellélegzés, az átvonult hidegfront mögött hűvösebb levegő érkezett fölénk, enyhítve a nagy meleget. Az Időkép felhívta a figyelmet arra, hogy érdemes lesz szellőztetni éjjel, mert kifejezetten friss éjszaka áll előttünk:

mindenhol 20, sőt több helyen 15 fok alá csökken a hőmérséklet.

A fagyzugos helyeken, így elsősorban az Északi-középhegység völgyeiben pedig még hűvösebben indulhat a péntek reggel, akár 7-8 fokig lehűlhet a levegő. A hidegrekordtól azonban messze leszünk, az 1986-ban Putnokon mért 3,7 fok megdöntésére ezúttal nem kerül sor.

Péntekre azután visszatér a meleg, a hétvégére pedig a kánikula – vasárnaptól ismét lesznek olyan helyek, ahol 20 fok fölötti minimumok várhatók éjszaka is.

Címlapról ajánljuk
Az EL-főtábláért játszik a Ferencváros – élőben

Az EL-főtábláért játszik a Ferencváros – élőben

A Ferencváros egyetlen párharc megnyerésére van attól, hogy ősszel az Európa-liga főtábláján szerepeljen, ebben a bosnyák bajnok Borac Banja Lukát kell felülmúlni. Az első mérkőzés este 9 órakor kezdődött a Groupama Arénában, a visszavágót 29-én, jövő csütörtökön rendezik.

Gellért Gábor: speciális gyakorlatokat is kitaláltak Rasovszky Kristófnak

Nemcsak mentálisan bizonyult a legerősebbnek a nyílt vízi úszók mezőnyében Rasovszky Kristóf, hanem fizikailag is topon volt a párizsi ötkarikás játékokon, ezért lett olimpiai bajnok – mondta az InfoRádióban Gellért Gábor, a szakág szövetségi kapitánya. Meglátása szerint a Szajna vizének minősége nem volt megfelelő, de példákat sorolva illusztrálta, hogy korántsem ismeretlen ez a probléma az úszók számára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.23. péntek, 18:00
Polyánszky Zoltán
a Magyar Sakkszövetség elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×