eur:
394.24
usd:
355.94
bux:
72297.19
2024. szeptember 6. péntek Zakariás
Electric car lithium battery pack and power connections
Nyitókép: kynny/Getty Images

Ön is érintett? - Lötyögő csavarok, tüzes aksik miatt vonhatják be autók sokaságát

Az EU-ban hétről hétre összesítik, miért kell autókat visszahívni.

Kigyulladó akkumulátorok, elsötétülő lámpák is találhatók azon friss okok között, amelyek miatt autók visszahívását kezdeményezték az EU-ban az elmúlt héten - olvasható a Vezess.hu portálon.

  • Egy hibás kábelköteg miatt a fényjelzők és a fékrásegítés is váratlanul meghibásodhat a fél éven belül gyártott Alfa Romeo Tonale kocsiknál.
  • Az egy évnél fiatalabb Isuzu D-Maxoknál az okoz "azonnali" értékcsökkenést, hogy a hűtőmaszk krómdíszén rosszul írták az autó márkanevét.
  • A 2016 és 2018 közt gyártott Chrysler Pacifica PHEV tulajdonosa akkumulátortűz miatt kerülhet veszélybe.
  • A Citroën C5 X-tulajdonosok közül a 2021 utolsó harmadévében gyártott kocsik tulajai a bal első kerék rögzítőcsavarjai miatt kell, hogy jelentkezzenek a forgalmazónál, hisz bármikor irányíthatatlanná válhat az autó.

A Vezess.hu nyomatékosan figyelmeztet, hogy ha valaki érintettnek érzi az autóját, forduljon a márka forgalmazójához, hisz ő a tudás forrása.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij csütörtök esti videóüzenetében magyarázatot adott arra, miért volt szükség az elmúlt napokban látott jelentős kormányátalakításra. Az ukrán elnök elmondta, az a cél, hogy a kormányzati intézmények olyan aktívak legyenek, amennyire csak lehetséges, jóval aktívabbak, mint korábban. Eközben Olekszandr Szirkszkij, az ukrán haderő főparancsnoka a CNN-nek adott exkluzív interjújában elmondta, azért volt szükség az augusztus 6-án kezdődött kurszki offenzívára, mert Oroszország új támadást tervezett Ukrajna ellen Kurszk felől. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×