eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Ahol 300 sörből választhat a vendég

Bajban van a McNellie's söröző vendége, ha az összes sört meg szeretné kóstolni. Az Oklahoma állambeli vendéglátóhely ugyanis 300-félét tart raktáron.

A Tulsa városában működő ír sörözőben 60-fajta sört csapolnak, a többi 240-et az üveges választék teszi ki. Az ír jelleg egyébként olyan erős, hogy egy óra másodpercre pontosan mutatja, mennyi idő van még hátra a jövő évi Szent Patrik-napig, március 17-ig.

A választékhoz természetesen hosszú itallap is dukál, de egyedi szempontok szerint összeállított, 5 tételt tartalmazó sörmenüt is kínálnak azoknak, akik számára a 300 riasztóan nagy szám.

A tulajdonos a 28 éves Elliott Nelson, aki három évvel ezelőtt nyitotta meg a sörözőt, miután féléves dublini ösztöndíja alatt beleszeretett az ottani nedűkbe.

Nem meglepő módon a Guiness a McNellie's legkeresettebb söre, a kocsma a márka legnagyobb értékesítője egész Oklahomában. A minőségre nagyon ügyelnek: a Guiness hivatalos minőségellenőrei az itteni sört találták a legjobbnak az államban.

A tulajdonos arról álmodik, hogy Chicagóban is nyit egy sörözőt, ahol a mostani választékot jócskán felülmúlva ezer sörből választhatnak a vendégek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Pusztító katasztrófa zajlik az orrunk előtt, mégis sokan kételkednek benne

Pusztító katasztrófa zajlik az orrunk előtt, mégis sokan kételkednek benne

Idén nyáron 15 ország abszolút melegrekordja dőlt meg világszerte és nagy esély van arra, hogy 2024 lesz a legmelegebb év, túlszárnyalva az eddigi rekorder 2023-as évet. Ezen adatok tudatában, érzékelve a Magyarországot is sújtó nyári hőhullámokat, meglepőnek tűnhet, hogy vannak még olyanok, akik kételkednek a globális felmelegedésben. Pedig a kutatások szerint a tudósok 97%-a egyetért abban, az emberiség károsanyag-kibocsátása felelős a klímaváltozásért, tehát nem egy természetes folyamat zajlik jelenleg a bolygón. Ugyan a nyár csak most ért véget, ezért azt még nem látjuk, hogy a hőhullámok hogyan hatottak az emberek klímaváltozással kapcsolatos vélekedéseire, megnéztük a lehető legfrissebb kutatásokat, hogy vajon mennyire lehet jellemző még a klímaszkepticizmus és mivel győzhetőek meg leginkább az emberek a jelenleg zajló pusztító folyamat komolyságáról.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×