eur:
395.03
usd:
367.7
bux:
71430.98
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: Forrás:

Leszedte a nyomkövetőt, mégis elkapták a vonaton

Kaposvár mellől Németországba akart menekülni, de csak Balatonlelléig jutott.

Kábítószer-kereskedelem miatt volt 2021 óta bűnügyi felügyelet alatt az a harmincas éveiben járó nigériai férfi, aki egy kaposvári környéki faluban idén márciusban leszedte a kezéről a nyomkövetőt, és előbb tömegközlekedéssel Kaposvárra utazott, onnan pedig Budapestre, majd Németországba akart menekülni - írja a 444.hu.

A Fonyódi rendőrség azonban lekapcsolta, méghozzá úgy, hogy a Budapestre tartó vonatot Balatonlellén megállították. A férfit elfogták és őrizetbe vették.

A Kaposvári Járási Ügyészség kényszerintézkedés szabályainak megszegésével elkövetett fogolyszökés miatt gyorsított eljárásban emelt vádat ellene, végül 70 nap elzárásra ítélték - tudatta a Somogy Vármegyei Főügyészség.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×