eur:
395.01
usd:
367.84
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Prescription medication is strewn about, with pill bottles in the deep background.
Nyitókép: Darwin Brandis/Getty Images

Rendőrkézen a szegedi drogbanda - videó

A kábítószert előállító és azzal kereskedő testvérpárt és a velük együtt dolgozó társukat a drog elosztása közben fogták el a rendőrök.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói összehangolt akcióban három kereskedőt és 15 fogyasztót állítottak elő Szegeden 2024. március 26-án este - olvashatjuk a police.hu-n.

A rendőrök az egyik férfit útközben, egy másikat egy szegedi lakásban a kábítószer elosztásakor, harmadik társukat pedig menekülést követően egy kiskundorozsmai lakóházban fogták el. A dorozsmai ingatlanban bűncselekményből származó 12 millió forintot, hasonló értékű eurót, kábítószer előállításához szükséges eszközöket és vegyszereket foglaltak le.

A megalapozott gyanú szerint a testvérpár és harmadik társuk évek óta ellátta Szegedet marihuánával és amfetaminnal.

A három elkövetőt a rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmény miatt vették őrizetbe, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×