eur:
394.82
usd:
367.52
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A candle burns in the darkness, copy space. A lit white candle on a black background. Symbol of eternal memory, mourning, minutes of silence, memorial day. The concept of loss and to the memory.
Nyitókép: LesDaMore/Getty Images

Családi tragédia Pécsett: meghalt egy hároméves kisfiú, gyilkosság történhetett

A mentők hiába próbálkoztak újraélesztéssel, nem jártak sikerrel.

Emberölés gyanúja miatt büntetőeljárás indult, miután csütörtökön meghalt egy hároméves kisgyermek Pécsett – írja a police.hu.

A mentők csütörtökön 12 óra után jelezték a rendőrségnek, hogy megpróbálták újraéleszteni a kisfiút, de végül nem tudták megmenteni az életét.

A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálják a haláleset körülményeit.

A bama.hu úgy értesült, hogy egy nő ölte meg a gyermekét, majd lefeküdt aludni, a férj pedig csak reggel vette észre, hogy mi történt. Ezt az információt hivatalos hatósági forrás nem erősítette meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Nem minden a mediterrán étrend? Különös dolog is magyarázhatja, hogy a spanyolok sokáig élnek

Nem minden a mediterrán étrend? Különös dolog is magyarázhatja, hogy a spanyolok sokáig élnek

Európán belül Spanyolországhoz képest csak a jóval fejlettebb életszínvonallal bíró Svájcban magasabb a várható élettartam. A 83 évet meghaladó spanyol mutatóban nemcsak a mediterrán étrend, hanem az ottani városok településszerkezete, sűrűn lakottsága is szerepet játszik, mivel gyalogtávon belül sok minden elintézhető, így a spanyolok gyalogolnak a legtöbbet Európa nyugati felén. Emellett a nemzetközi összehasonlításban is igen élénk spanyol társasági élet (barátokkal, családdal való szoros kapcsolat) a hosszú várható élettartam megfelelő pszichés hátterét is biztosítja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 05:15
×
×
×
×