eur:
395.4
usd:
368.55
bux:
71841.69
2024. július 2. kedd Ottó
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Durva szexuális bántalmazás miatt emeltek vádat

Vádat emeltek három fiú ellen, mert magatehetetlen állapotban levő, szintén kiskorú lányismerősüket szexuálisan bántalmazták – közölte a Veszprém Megyei Főügyészség.

A fiatalok a felügyelet nélküli kamaszlányt otthonában leitatták, egy közeli romos épületbe vitték, levetkőztették és mindhárman szexuálisan bántalmazták. A történtek ellen a lány még öntudatlanságában is tiltakozott.

A sértett elhallgattatása érdekében a vádlottak a lány száját és orrát leszorították, amely alkalmas volt életveszélyes állapot előidézésére. Szintén életveszélyes lett volna a lány számára, ha a fagypont körüli hidegben hiányos ruházatban magára marad, amit csak édesanyja hazaérkezése akadályozott meg.

A főügyészség közölte: a vádlottaknak, mivel a történtekről fénykép- és videofelvételeket is készítettek, a szexuális erőszak súlyosabban minősülő esete és az életveszélyt okozó testi sértés kísérlete mellett gyermekpornográfia miatt is felelniük kell.

A főügyészség mindhárom elkövetőre végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását kezdeményezte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×