eur:
394.46
usd:
365.28
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Hihetetlen, hány gyorshajtót fogtak a nagy razzián

Hihetetlen, hány gyorshajtót fogtak a nagy razzián

Csaknem hatezer jogsértést rögzített a rendőrség a múlt hét végi közlekedésbiztonsági ellenőrzésen - írja a police.hu.

A rendőrség a TISPOL Műveleti Csoport éves ellenőrzési terve alapján 2017. augusztus 23. és augusztus 25. között tartotta meg Magyarországon a TISPOL SPEED elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzését. Az európai kampány ezúttal a megengedett legnagyobb sebességet túllépő járművek vezetőinek kiszűrésére irányult.

A három nap alatt összesen 5809 jogsértést dokumentált a rendőrség, ebből 1635 esetben a jármű megállítása után a vezetővel szemben intézkedtek a járőrök. A helyszíneken 1525 járművezetővel szemben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, további 105 esetben szabálysértési, illetve közigazgatási eljárást indítottak a felelősségre vonás érdekében.

Az ellenőrzés során három fővel szemben bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt kezdeményeztek eljárást.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×