eur:
388.61
usd:
361.54
bux:
68921.78
2024. május 8. szerda Mihály

Balesetek miatt lezárták az M3-as egyik oldalát

Két baleset történt az M3-as autópályán Bagnál szerda délután, heten megsérültek. A pályazárat öt előtt egy kicsivel feloldották, de még hatalmas a dugó.

A 48-as kilométernél három autó ütközött össze, onnan mintegy 500 méterre pedig négy jármű rohant egymásba - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A mentők több autóval és mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre. Tájékoztatásuk szerint a két balesetben összesen heten sérültek meg, közülük ketten súlyos, öten könnyű sérülést szenvedtek.

Az Útinform hírei szerint a pályazárat nem sokkal 5 óra előtt feloldották, egy sávon megindulhatott a forgalom. A torlódás még így is több km-es, aki Bag és Hatvan között a 3-as főút felé kerülne ott is lassú araszolásra készüljön!

Címlapról ajánljuk
A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön
Kis-Benedek József az Arénában

"A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön"

Az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár arról is beszélt, hogy meglátása szerint a közel-keleti konfliktus esetében nagyobb az eszkaláció veszélye, mint Ukrajnából. Szerinte szinte lehetetlen kiszűrni azt, hogy Rafah városában ki a Hamász harcosa és ki nem az, emiatt is lassú az ottani helyzet megoldása és rosszat sejtet az izraeli sietség.

Érkezik a kínai elnök, óriási lezárások jönnek – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×