eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Falnak csapódott Tom Cruise - videó

Falnak csapódott Tom Cruise - videó

A színész a Mission: Impossible 6 forgatásán sérült meg.

Az 55 éves Cruise-nak, aki közismert arról, hogy nem alkalmaz dublőrt filmjei forgatásakor, a TMZ celeb honlap által vasárnap közzétett videofelvétel szerint egy állványzatról kellett futásból átugornia egy háztetőre, ám rövidet ugrott és nekicsapódott a falnak.

A színész láthatóan egy emelőszerkezet-rendszerre volt csatolva, ennek segítségével emelték fel a ház tetejére, ahol erősen bicegve ment oda a stábhoz. Ekkor a stáb az emelőkötél segítségével emelte őt vissza az állványzatra, ahonnan szintén sántítva távozott. Nem tudni, milyen súlyos a sérülése.

A filmet jelenleg Londonban forgatják, Cruise mellett részt vesz benne Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Michelle Monaghan, Henry Cavill, Angela Bassett és Alec Baldwin is.

A Paramount Pictures filmjét 2018. július 27-én fogják bemutatni a mozikban.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×