eur:
394.97
usd:
365.62
bux:
71629.46
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Elfogták a férfit, aki több gyereket késelt meg

A rendőrök vasárnap lakóhelyén elfogták azt a 32 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint négy nappal korábban a hajnali órákban Tiszalökön több ember életére tört.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2017. július 12-én a nyitott ablakon keresztül bement volt élettársa lakóházába, ahol minden előzmény nélkül egy késsel megsebesítette a 37 éves nőt, valamint gyermekeit, egy 13 éves fiút, egy 15 éves és egy 18 éves lányt, majd ismeretlen helyre távozott. A rendőrség a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. Zsolt 32 éves tiszalöki lakos ellen körözést adott ki.

A nyomozók a férfit több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanújával hallgatták ki, aki részletes beismerő vallomást tett. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására - közölte a police.hu.

Címlapról ajánljuk

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×