eur:
388.31
usd:
360.81
bux:
68929.55
2024. május 9. csütörtök Gergely

Tömegbaleset az M3-ason

Ráfutásos balesetet szenvedett öt személyautó, két kisbusz és egy kamion hétfő reggel az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 39-es kilométernél - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

A balesethez az aszódi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket, és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda főváros felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk

Hszi Csin-ping: sok sikert kívánok Magyarország soros EU-elnökségéhez

A Budai Vár Oroszlános udvarában ünnepélyes katonai ceremónia keretében Sulyok Tamás köztársasági elnök fogadta Hszi Csin-ping kínai államfőt. Az eseményen jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök is. A Sulyok Tamás államfővel folytatott beszélgetésen a magyar köztársasági elnök elfogadta Peking meghívását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Egyre jobb a hangulat, történelmi csúcson a német tőzsde

Egyre jobb a hangulat, történelmi csúcson a német tőzsde

A hét első felében határozott emelkedést láttunk a tőzsdéken, bár a momentum tegnapra kissé lassult az USA-ban, és ma reggel is vegyes összkép látszik az ázsiai tőzsdéken, bár a kínai piacok kaptak egy nagyobb lökést attól, hogy a vártnál erősebb külkereskedelmi adatokat közöltek ma az import tekintetében. Eközben viszont továbbra is a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek a befektetők, a holnap ilyen szempontból itthon is kiemelten fontosnak számít, hiszen a két legnagyobb blue chip, az OTP és a Mol is pénteken hajnalban teszi majd közzé a legfrissebb számait. Ami a tőzsdei mozgásokat illeti, az európai tőzsdék a kezdeti iránykeresés után mérsékelt emelkedésben vannak, viszont az USA-ban csak vegyes mozgásokat látunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×