eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Ittas vezető okozhatta a fiatalok halálát a Szentendrei úton

Ittas volt a sofőr, aki fékezés nélkül, hatalmas sebességgel ütközött bele hátulról abba az autóba, amelyben Janza Richárd kajakozó és barátja, Bálint ült. Ezt a TV2 hírműsora, a Tények közölte.

A vétlen autó egy közlekedési lámpánál állt, balra akartak kanyarodni, amikor óriási sebességgel csapódott beléjük egy férfi a hátulról.

Janza Richárd edzője nyilatkozott a Tényeknek, azt mondta, a fiatal férfi édesanyjától tudta meg a hírt, el sem akarta hinni, hogy mi történt a tanítványával. Gyerekkora óta ismerte Richárdot, az élete volt a sport, és imádta a Dunát - írja az Origo.

A Tények információi szerint már a helyszínen felmerült, hogy a vétkes sofőr, aki valószínűleg versenyzett valakivel, és ezért hajtott végzetesen gyorsan, részeg volt. A férfit a kórházban őrizetbe is vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Az Európai Unió úgy döntött, büntetővámokat vet ki a Kínából importált elektromos autókra, válaszul a versenytorzító kínai állami támogatásokra, amelyekkel a távol-keleti ország saját autóiparát erősítette az elmúlt években. Ez a lépés nem minden európai szereplőre hat egyformán, és fennáll annak a lehetősége, hogy megegyezés helyett kereskedelmi háború robban ki az EU és Kína között. Ez pedig egy még súlyosabb döntéshez vezethet, a kibocsátáscsökkentési célok módosításához.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×