eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Meztelen holttest a folyóban: sorozatgyilkos lehetett a tettes

Egyre valószínűbb, hogy az ardenneki rémként hírhedtté vált Michel Fourniret-t vádolják meg a Franciaországban megölt diáklány, Joanna Parrish meggyilkolásával.

A férfi korábban elismerte hét fiatal lány meggyilkolását, de tagadja, hogy Joanna Parrisht ő ölte volna meg. Bűntársa, Monique Olivier ugyanakkor terhelő bizonyítékokat szolgáltatott ellene, így valószínűleg újabb eljárás indul Michel Fourniret ellen.

Az akkor 21 éves brit diáklány, Joanna Parrish angolt tanított Franciaországban, és 1990. május 16-án tűnt el, miután találkozott egy nyelvleckére jelentkező férfival. A lány meztelen holttestét másnap találták meg a Yonne folyóban.

Monique Olivier korábban elismerte, hogy segített Michel Fourniret-nek a hét áldozat csapdába csalásában és megölésében 1997 és 2001 között, de további gyilkossági eseteket is leírt, amelyek közül az egyik körülményei erősen hasonlítottak a Parrish-esetre.

A lány szülei sokáig arról panaszkodtak, hogy a francia hatóságok nem hajlandók alaposan kivizsgálni a gyilkosságot, számos bizonyíték pedig elveszett az eljárás során.

Az ardenneki rémként hírhedtté vált Michel Fourniret, valamint Monique Olivier pere március végén kezdődik, egyelőre hét gyilkossággal vádolják őket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Google Trends: nézd meg, mik a legfelkapottabb témák a neten!

Google Trends: nézd meg, mik a legfelkapottabb témák a neten!

Az internetes keresések jól tudják tükrözni, hogy egyes témákkal kapcsolatban mekkora az emberek általános érdeklődése. Egy-egy váratlan esemény, felröppenő hír nagy kiugrásokat eredményezhet a témával kapcsolatos kifejezések kereséseiben. A Google Trends felülete lehetőséget nyújt a világban zajló dolgok felfedezésére, valamint ha kész hipotéziseink vannak egy témával kapcsolatban, valós adatokkal tudjuk őket összevetni. A felület nyár végén megjelenő új frissítésével pedig minden eddiginél hatékonyabban tudjuk ezt megtenni. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan használhatod ki a megújított felület lehetőségeit.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×