eur:
398.71
usd:
360.35
bux:
74372.71
2024. október 2. szerda Petra

Sírva omlott össze a Grace klinika sztárja

A hétvégén férjhez megy Katherine Heigl, a Magyarországon is vetített Grace klinika színésznője. Rossz előjel ugyanakkor, hogy a színésznő a legutóbbi esküvőn, amin részt vett sírógörcsöt kapott. Most amiatt aggódik, hogy sikerül-e látványos jelent nélkül megúsznia saját ceremóniáját.

Egy nappal Karácsony előtt, december 23-án esküszik örök hűséget párjának Katherine Heigl. Az amerikai színésznő némi aggodalommal várja a nagy eseményt, ám nem azért, mintha bizonytalan lenne döntésének helyességében, sokkal inkább azért, mert nyáron kolléganője, Kate Walsh esküvőjén megállíthatatlan zokogásban tört ki.

"Annyira nem szoktam sírni, hogy még csak eszembe sem jutott, hogy esetleg elpityergem magam. Amikor elkezdtem sírni, semmi nem volt nálam, egy darab papírzsebkendő sem" - emlékezett vissza Katherine Heigl.

"Éppen a többi, zsebkendőjét szorongató ember néztem, és arra gondoltam, hogy minek ekkora feneket keríteni a dolognak, hiszen nem olyan drámai egy esküvő. Aztán amikor megszólalt a zene, hirtelene összeomlottam" - mondta a Grace klinika sztárja.

"Kate még meg sem jelent és én már bőgtem. Egy zsebkendőn kellett osztoznom Keyshia Chambersszel (a sorozat egyik szereplője - a szerk.), így próbáltam megállítani a könnyáradatot" - tette hozzá Katherine Heigl.

A színésznő szerint őt is meglepte a felismerés, hogy szentimentálisabb, mint gondolta, ráadásul imádja az esküvőket. Vasárnap kiderül, miként viseli a sajátját...

Címlapról ajánljuk
Az Izrael elleni rakétatámadást már befejeztük, de... - Irán Európának üzent

"Az Izrael elleni rakétatámadást már befejeztük, de..." - Irán Európának üzent

Telefonon konzultált több európai hivatali kollégájával Abbász Aragcsi iráni külügyminiszter közvetlenül azután, hogy országa kedd este több száz rakétával támadta Izraelt - jelentette szerdán az iráni állami média. Izrael és Irán is fenyegetőzik azzal, hogy majd visszalő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
A nagyszabású iráni csapás után folytatódik Izrael libanoni hadművelete, rendkívüli ülést tart az ENSZ BT – Híreink a közel-keleti konfliktusról szerdán

A nagyszabású iráni csapás után folytatódik Izrael libanoni hadművelete, rendkívüli ülést tart az ENSZ BT – Híreink a közel-keleti konfliktusról szerdán

Kedden Irán mintegy 180 ballisztikus rakétát lőtt ki Izraelre, miután a zsidó állam pénteken végzett az Irán-barát Hezbollah terrorszervezet vezérével, Hasszán Naszrallahhal. A csapásról szóló utasítást maga Ali Hamenei ajatollah, Irán legfőbb politikai és vallási vezetője adta. Izrael válaszcsapást ígért. Kedd este az izraeli Jaffában terrortámadás történt, amelyben hét izraeli életét vesztette, egy női katona súlyosan megsérült.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×