eur:
398.71
usd:
360.35
bux:
74372.71
2024. október 2. szerda Petra

Fájdalmas tortúrán van túl David Hasselhoff

Közel másfél évvel válásuk után sikerült minden részletben megegyeznie David Hasselhoffnak és Pamela Bachnak. A megállapodás legfontosabb része, hogy a volt házaspár közösen gyakorolhatja két tinédzser gyermekük felügyeleti jogát.

Tavaly augusztusban mondta ki a bíróság David Hasselhoff és felesége válását, ám egészen mostanáig nem sikerült mindenben megegyezniük. A Baywatch volt sztárja és Pamela Bach 16 évig voltak házasok, majd a válást követően hónapokon keresztül zajlott az egyezkedés.

"Örülök, hogy végül sikerült mindenben megegyezni, büszke vagyok a gyermekeimre, akik végig erősek és büszkék maradtak ebben a nehéz időszakban. Most mindannyian továbblépünk" - jelentette ki az amerikai színész közleményében.

A megegyezést az tette lehetővé, hogy a kezdeti gyűlölködés után sokat javult a kapcsolat David Hasselhoff és volt felesége között. Az asszony beleegyezett, hogy közösen gyakorolják a felügyeleti jogot a 17 éves Taylor és a 15 éves Hayley felett, míg a színész cserébe elfogadta, hogy volt felesége a két gyerekkel annak eladásáig a család San Fernando Valley-ben található otthonában maradhasson.

Címlapról ajánljuk
Az Izrael elleni rakétatámadást már befejeztük, de... - Irán Európának üzent

"Az Izrael elleni rakétatámadást már befejeztük, de..." - Irán Európának üzent

Telefonon konzultált több európai hivatali kollégájával Abbász Aragcsi iráni külügyminiszter közvetlenül azután, hogy országa kedd este több száz rakétával támadta Izraelt - jelentette szerdán az iráni állami média. Izrael és Irán is fenyegetőzik azzal, hogy majd visszalő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
A nagyszabású iráni csapás után folytatódik Izrael libanoni hadművelete, rendkívüli ülést tart az ENSZ BT – Híreink a közel-keleti konfliktusról szerdán

A nagyszabású iráni csapás után folytatódik Izrael libanoni hadművelete, rendkívüli ülést tart az ENSZ BT – Híreink a közel-keleti konfliktusról szerdán

Kedden Irán mintegy 180 ballisztikus rakétát lőtt ki Izraelre, miután a zsidó állam pénteken végzett az Irán-barát Hezbollah terrorszervezet vezérével, Hasszán Naszrallahhal. A csapásról szóló utasítást maga Ali Hamenei ajatollah, Irán legfőbb politikai és vallási vezetője adta. Izrael válaszcsapást ígért. Kedd este az izraeli Jaffában terrortámadás történt, amelyben hét izraeli életét vesztette, egy női katona súlyosan megsérült.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×