eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Kapcsolat van a kisgyermekek fővárosi és borsodi eltűnése között?

Ötmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki az országos rendőrfőkapitány a Margitszigeten elveszett kisfiú, valamint az Emődről eltűnt kislány megtalálása érdekében - mondta Bodnár Zsolt rendőrezredes, a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese. Takács Dominik még augusztus 3-án a Margitsziget Árpád híd alatti területéről tűnt el, míg a két éves Tóth Paula Valéria szeptember 4-én az emődi családi házuk udvaráról.

Ötmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki az országos rendőrfőkapitány, a pénzt az kaphatja meg, aki elősegíti a közelmúltban Budapesten, illetve a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Emődön eltűnt kisgyerekek megtalálását - közölte a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese.

Bodnár Zsolt kiemelte: a döntéssel a lakosságot akarják érdekeltté tenni a két gyermek megtalálásában.

Az összesen ötmillió forintot az információk hasznosságának arányában osztják szét - hangsúlyozta a rendőrezredes. Hozzátette: egyelőre nem jelentkezett senki érdemi információval.

A budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese elmondta: a kétéves Tóth Paula Valéria szeptemberi, és a szintén kétéves Takács Dominik augusztusi eltűnése kapcsán indított alapeljárások befejeződtek. A rendőrök most a körülményeket ellenőrzik, és végignézik az összes felmerült lehetőséget - tette hozzá.

Bodnár Zsolt kiemelte: azt is vizsgálni kell, hogy van-e kapcsolat a két gyermek eltűnése között. Erre az időbeli közelség és Takács Dominik családjának borsodi kötődése miatt van esély - hangsúlyozta.

Az Országos Rendőr-főkapitányság körözési csoportot hozott létre a Budapesti Rendőr-főkapitányságon a közelmúltban eltűnt két gyermek felkutatása érdekében, mert a rendőrség esélyt lát arra, hogy nem következett be tragédia, de nem zárják ki a bűncselekmény lehetőségét sem.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×