eur:
394.02
usd:
354.2
bux:
72715.74
2024. szeptember 18. szerda Diána

Kiviharzott a tévéműsorból az eltűnt kislány édesapja

Kiviharzott egy televíziós interjúról a Portugáliában május elején eltűnt brit kislány édesapja.

Gerry és Kate McCann az egyik spanyol televízió műsorában szerepelt, amikor egy kérdés után az apa levette az ingére csíptetett mikrofont, és elhagyta a felvétel helyszínét.

Gerry McCannt az a kérdés dühítette fel, amely arra utalt, hogy a rendőrök állítólag vérnyomokat találtak abban a szobában, ahonnan Madeleine eltűnt.

Az apa, miközben kiment, azt magyarázta, hogy az ilyen kérdéseket nem neki, hanem a rendőrségnek kellene feltenni, mivel ő, attól tartva, hogy veszélyezteti a nyomozást, nem mondhat semmit.

Az interjú az apa távozása után folytatódott feleségével. Kate McCann elmondta, hogy férje nagyon elkeseredett és feszült.

Később Gerry McCann visszatért, és befejezte a beszélgetést, de láthatóan feldúlt volt.

Szombaton egy portugál lap azt írta rendőrségi forrásokra hivatkozva, hogy a hatóság szerint saját szülei végeztek véletlenül Madeleine McCann-nel.

Gerry McCann dühösen utasította vissza a lap állításait, miszerint a szülők túladagolták a négyéves kislánynak adott altatót.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor rendkívüli sajtótájékoztatója: a 11-es út egyes szakaszait nem lehet megvédeni

Orbán Viktor rendkívüli sajtótájékoztatója: a 11-es út egyes szakaszait nem lehet megvédeni

Menekülőutakat nyitnak a Pilisben, Pilismarót, Dunabodány, Tahi és Leányfalu védekezéséhez még várnak önkénteseket, Kisorosziban viszont van rutin. A kormányfő szerda reggel rendkívüli tájékoztatót tartott az árvízi helyzetről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×