eur:
394.02
usd:
354.2
bux:
72715.74
2024. szeptember 18. szerda Diána

A képek, amelyek miatt felvágta az ereit a hollywoodi szépfiú - nézze meg!

Hollywoodi pletykák szerint Owen Wilson szerelmi csalódásában kísérelt meg öngyilkosságot. Tettét elősegíthették azok a képek, amelyek volt barátnőjéről jelentek meg a sajtóban.

A képeken Kate Hudson szenvedélyesen csókolózik és ölelkezik új barátjával, a szintén színész Dax Sheparddal Los Angelesben.

Hollywoodi pletykák szerint e képek miatt kísérelt meg öngyilkosságot Owen Wilson. A színészt a barátai szerint nagyon megviselte a szakítás, és bár már karácsony óta nincsenek együtt, nem tudta a dolgon azóta sem túltenni magát, pedig ő szakított Kate-tel.

Hudson és Wilson az "Én, a nő és plusz egy fő" című film forgatásán melegedett össze. Hat hónapig voltak együtt, Kate Hudson Wilson miatt vált el a férjétől, Chris Robinsontól.

A szakításuk óta Wilsont nem látták nővel, bár rendszeresen részt vett a Playboy-tulajdonos Hugh Hefner hírhedt partijain. Vasárnap vágta fel az ereit és vett be nagy adag gyógyszert Los Angeles-i házában. A bátyja talált rá, ő vitette kórházba.

A színész állapota stabil, a vágások a csuklóján a hírek szerint csupán felületiek voltak.

A családot - Wilson két színész bátyját és szüleit - többen látták a Beverly Hills-i Cedars-Sinai Kórházban, de hivatalosan nem kommentálták az öngyilkossági kísérletet. Wilson nevében közleményt adtak ki, amelyben a színész "tisztelettel arra kéri a sajtót", hogy ebben a nehéz időszakban tartsa tiszteletben a magánéletét.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor rendkívüli sajtótájékoztatója: a 11-es út egyes szakaszait nem lehet megvédeni

Orbán Viktor rendkívüli sajtótájékoztatója: a 11-es út egyes szakaszait nem lehet megvédeni

Menekülőutakat nyitnak a Pilisben, Pilismarót, Dunabodány, Tahi és Leányfalu védekezéséhez még várnak önkénteseket, Kisorosziban viszont van rutin. A kormányfő szerda reggel rendkívüli tájékoztatót tartott az árvízi helyzetről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×