eur:
394.56
usd:
354.79
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Kávézó turistára dőlt a 200 éves fa - képek

Nyugat Franciaországban agyonütött egy kávézó brit turistát egy hirtelen kidőlő öreg fa.

A baleset a történelmi kikötővárosban, Brouage-ban történt. A 61 éves nő a reggeli kávéját fogyasztotta a városka egyik napfényben fürdő terén, amikor a több mint húsz méter magas, több tonnát nyomó fa rádőlt.

A kétszáz évesnek becsült fa minden előzetes jel nélkül, egy hatalmas reccsenés után zuhant a kávézó teraszának asztalai és székei közé.

Az idős nőnek és lányának esélye sem volt a menekülésre, a fa egyenesen rájuk dőlt. A fiatalabb nő töréseket szenvedett, sérülései nem életveszélyesek, de sokkos állapotban van.

Claire Boutin, aki szemtanúja volt a történésnek, elmondta: egyszer csak nagyon hangos reccsenést hallottak.

A zajra mindenki felnézett. Aztán egy másodperccel később az út másik oldalán álló hatalmas fa kidőlt, összetörve a kávézó asztalait - emlékezett vissza.

A fáról az a hír járta, hogy 1811-ben ültették Bonaparte Napóleon fiának születése alkalmából. Képek itt láthatók a tragédia helyszínéről!

Címlapról ajánljuk

Drámai intézkedések az árvíz miatt a Dunakanyarban

Az árvízi vészhelyzetre való tekintettel ideiglenesen matrica nélkül, ingyenesen használhatják az M2-es autópályát az autósok – mondta az InfoRádióban a sződligeti polgármester. Juhász Béla arról is beszélt, hogy mintegy száz értelmileg sérült embert kell kitelepíteniük és a helyi általános iskola tornatermében elszállásolniuk, mert a külterületen található szociális otthon védelmét nem lehet biztosítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×