eur:
394.4
usd:
355.43
bux:
0
2024. szeptember 16. hétfő Edit

Darabjaira hullott Britney Spears - hihetetlen képek

A jelek szerint az idegösszeomlás szélén áll Britney Spears. A kétgyermekes, válás előtt álló énekesnő legújabb videóklipje forgatásán az egyik jelenet felvétele közben hisztérikus zokogásban tört ki, ezért aznap már nemtudták folytatni a munkát.

Kifejezéstelen tekintettel, bizonytalan mozgással jelent meg legújabb videóklipje, a Give Me More forgatásán Britney Spears. Az utóbbi években leginkább csak botrányai miatt említett énekesnő nem is bírta sokáig, az egyik jelent közben szabályszerűen összeomlott és hisztérikus zokogásban tört ki.

A 25 éves, kétgyermekes énekesnő leguggolt szétszaggatott hálószerű ruhájában, magához szorította kiskutyáját és üres tekintettel bámult maga elé.

A mintegy száz tagú személyzetet haza kellett küldeni, mert egyszerűen nem lehetett folytatni a videóklip felvételét. Az esetről készített képeket Ön is megnézheti itt!

"Teljességgel képtelen volt az együttműködésre, például mindenki csak rá várt, amíg elment egyórás masszíroztatásra - kétszer. Mindenkivel szemétkedett és durva volt - úgy viselkedett mint egy igazi elkényeztetett kölyök" - mesélte az egyik szemtanú.

A jelenlévők szerint Britney Spears semmi mást nem fogyasztott, csak legkevesebb húsz doboz energiaitalt.

A botrány akkor tört ki, amikor az egyik jelenet közben az énekesnő belekötött a statisztákba. "Hirtelen elkezdtek záporozni a könnyei és lerohant a színpadról. Aztán visszajött, de hisztérikusan zokogott. A sminkje teljesen tönkrement. Mivel akkor már majdnem éjfél volt, a rendező úgy döntött, hogy arra a napra befejezi a forgatást, így mindenkit hazaküldött" - meséli a szemtanú.

Britney Spears a sok botrány után mostanában próbál meg új életet lehelni karrierjébe. Nem lesz könnyű dolga, hiszen közben zajlik válópere két gyermeke (a lassan két éves Sean Preston és a tízhónapos Jayden James) apja, kevin Federline és közte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×