eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

Megverték és lecsukták, mert nem locsolta a füvet

Bebörtönöztek egy idős amerikai nőt, mert egy rendőr szerint elhanyagolta a gyepet a kertjében. Az asszony azt állítja: az egyenruhás meg is ütötte egy bilinccsel.

A rendőr azért csöngetett be a nőhöz, mert úgy látta, hogy az asszony kertjében elszáradt a gyep. Egy szövetségi irányelv alapján hivatalosan figyelmeztetni akarta a 70 esztendős Betty Perryt, aki azonban nem akarta megadni a nevét a járőrnek.

A utah-i nyugdíjas azt állítja, hogy a rendőr meg is ütötte egy bilinccsel, pedig ő nem állt ellen, amikor a férfi megpróbálta letartóztatni, csupán vissza akart menni a házba, hogy felhívhassa a fiát, akitől azt remélte, meg tudja oldani a helyzetet.

A rendőr szerint szó sincs arról, hogy megütötte volna a matrónát, az idős nő - akit a helyi kórházban kezeltek, mert felszakadt az orra és zúzódások voltak a testén - csak elcsúszott.

Betty Perryt az elsősegély után végül bevitték az őrszobára, röviddel ezután azonban szabadon engedték, amikor a rendőrök rájöttek, hogy van más módja is annak, hogy megtudják, hol lakik az asszony.

A rendőrt felfüggesztették, az idős nőnek pedig segítséget ajánlott a helyi egyházközösség, amelynek tagjai szívesen kitakarítják a kertjét, és meglocsolják a füvet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×