eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Diana hercegnő sokkoló szavai a popsztárhoz

"Micsoda lábak. Ezt a feneket bárhol felismerném!" - ezekkel a szavakkal fordult egyszer Diana hercegnő Simon Le Bon, a Duran Duran énekese felé egy edzőteremben, miután elismerően füttyentett. A történetet az érintett előadó mesélte el annak kapcsán, hogy együttesével fellép a Diana emlékkoncerten.

A Duran Duran énekese emlékei szerint fülig vörösödött, amikor Diana hercegnő a londoni Chelsea Harbour edzőteremben felettébb közvetlenül megszólította.

"Egy nap éppen a futógépen dolgoztam, amikor le kellett szállnom, mert kikötődött a cipőfűzőm. Egyszer csak Diana füttyentett nekem egyet és mint egy kőműves azt kiáltotta: 'Szép lábak! Bárhol felismerném ezeket a fenekeket!' Meglehetősen megütköztem a szavain és csendben visszamentem a futógépre" - mesélte Simon Le Bon.

A Duran Duran énekese annak kapcsán beszélt a Dianához fűződő emlékeiről, hogy együttesével fellép a hercegnő halálának 10. évfordulójára rendezendő koncerten.

"Csak pletykálni akart egy kicsit"

A vasárnapi eseményen egyébként az Angol Nemzeti Balett is részt vesz. "Aznap, amikor kimondták a válását, eljött megnézni az előadásunkat. Több ezer fotós és tévés tolongott az épület előtt, de ő keresztülnyomult rajtuk és odajött beszélgetni hozzám és a barátnőmhöz" - emlékezett vissza Daniel Jones szólótáncos.

"Másik alkalommal, egy Valentin-napon egyszer csak megjelent egy hatalmas szív alakú tortával, leült közénk és megeszegettük...egyszerűen csak pletykálni akart egy kicsit" - mesélte Daniel Jones.

A szemei üzentek

A koncerten válogatást hallhatnak majd Lord Andrew Lloyd Webber musicaljeiből is. Az összeállítást maga a szerző készíti, aki szintén megosztotta néhány élményét Dianáról.

"Musicaleket író zeneszerzőként szeretem azt hinni, hogy elég jól megértem az embereket. Vele kapcsolatban ezt soha nem éreztem. A szemei olyasmit üzentek, amit nem értettem. Volt valami a szemeiben, valami, amit nehéz volt értelmezni" - fogalmazott a világhírű zeneszerző.

Születésnapi koncert világsztárokkal

A Diana hercegnő emlékére rendezendő koncertet nem a walesi hercegnő halálának évfordulójára, augusztus 31-ére tűzték ki, hanem július elsejére, amikor Diana 46 éves lenne.

A Wembley Stadionban többek között fellép Sir Elton John, a Duran Duran, Bryan Ferry, a hip-hop sztár Pharrell Williams és Joss Stone.

Testvére nevében is beszélve Vilmos herceg elmondta: olyan rendezvényt akarnak, amely Dianának is tetszene.

Címlapról ajánljuk
A Toyota és a BMW után Amerikában is a hidrogénhajtással kísérleteznek

A Toyota és a BMW után Amerikában is a hidrogénhajtással kísérleteznek

Az Astron Aerospace által kifejlesztett motornak nincs szüksége kenőanyagra, hanem hidrogént fecskendeznek a belsejébe, így pedig nem termel semmilyen káros anyagot – mondta az InfoRádióban a Magyar Hidrogéntechnológiai Szövetség kommunikációs és vállalati kapcsolatok vezetője. Lakatos Róbert szerint ugyanakkor a tömeggyártása jelenleg még igen költséges, mert nagyon sokba kerülnek az előállításához szükséges fémek.

Hóviharok szeptemberben: itt vannak a legvadabb videók

Boris meglehetősen télies havazást dobott az Alpok keleti területein már pénteken, ám a "móka" folytatódik majd a hétvégén is. A megosztókra feltöltött videók drámai képet mutatnak arról, milyen is az, amikor a nyárból egyik napról a másikra bezuhanunk a télbe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×