eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Vicceket gyűjt a kivégzésére várva

Több tucat viccet gyűjtött össze a siralomházban lévő Patrick Knight, akit kedden este minden bizonnyal kivégeznek. A most 39 éves texasi férfit két ember megöléséért ítélték halálra.

"A halál a büntetésem, elfogadtam. Nem félek a haláltól" - jelentette ki Patrick Knight.

A férfi az utóbbi időben mintegy 20 levelet kapott naponta, közülük sokban vicceket küldtek neki.

Egyik barátja az interneten is küldött neki tréfákat, de múlt hét óta ezeket már nem kaphatta meg, mivel a Texas állambeli rabok azóta nem használhatják a világhálót.

Patrick Knight kegyelmi kérvényével végigjárta a hivatalos utat, de a Legfelsőbb Bíróság februárban elutasította a kérelmet.

A férfi kivégzése már a negyedik lesz Texasban ebben a hónapban, és további tíz várható a következő hetekben. Az állam csúcstartó a kivégzések számát tekintve az Egyesült Államokban.

Címlapról ajánljuk
A Toyota és a BMW után Amerikában is a hidrogénhajtással kísérleteznek

A Toyota és a BMW után Amerikában is a hidrogénhajtással kísérleteznek

Az Astron Aerospace által kifejlesztett motornak nincs szüksége kenőanyagra, hanem hidrogént fecskendeznek a belsejébe, így pedig nem termel semmilyen káros anyagot – mondta az InfoRádióban a Magyar Hidrogéntechnológiai Szövetség kommunikációs és vállalati kapcsolatok vezetője. Lakatos Róbert szerint ugyanakkor a tömeggyártása jelenleg még igen költséges, mert nagyon sokba kerülnek az előállításához szükséges fémek.

Hóviharok szeptemberben: itt vannak a legvadabb videók

Boris meglehetősen télies havazást dobott az Alpok keleti területein már pénteken, ám a "móka" folytatódik majd a hétvégén is. A megosztókra feltöltött videók drámai képet mutatnak arról, milyen is az, amikor a nyárból egyik napról a másikra bezuhanunk a télbe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×