eur:
395.79
usd:
358.86
bux:
72373.37
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Nézze meg, hogyan készül a börtönbe az örökösnő

Új hobbit talált magának Paris Hilton, aki már készül 23 napos börtönbüntetésére: járja a művészeti- és ajándékboltokat, hogy leterelje a figyelmet a várható rabságról.

Június 5-én vonul be a Los Angeles-i büntetés-végrehajtási intézetbe a 26 éves szállodalánc-örökös, aki utolsó szabad napjait is vásárlással tölti.

Húga is elkísérte abba a boltba, ahol Paris figyelmét teljesen lekötötte egy kerámiából készült óriási mackó.

Paris persze próbálkozott más figyelemelterelő tevékenységgel is. Többször betért az utóbbi időben a templomba, és néhányszor biciklire is pattant.

Pszichológusa szerint Paris "emocionálisan összezavarodott és sokkos" állapotban van a büntetés miatt. Egy barátja pedig attól tart, hogy Paris karrierjét teljesen tönkreteszi majd a börtön.

Mások szerint viszont éppen ellenkezőleg: kimondottan jót tesz majd a "rossz hírének", hogy eltölt három hetet a rács mögött.

Ha meg akarja nézni, mi nyerte meg Paris Hilton tetszését, kattintson ide!

Címlapról ajánljuk
Medián: csak két párt jutna be a parlamentbe, ha most lennének az országgyűlési választások

Medián: csak két párt jutna be a parlamentbe, ha most lennének az országgyűlési választások

A választani tudó biztos szavazók körében négy százalékra csökkent a Fidesz-KDNP előnye a Tisza Párttal szemben – derül ki a Medián legfrissebb felméréséből. Hann Endre, a közvélemény-kutató cég vezetője az InfoRádióban elmondta: más pártok támogatottsága nem éri el az öt százalékot, ezért egyre inkább úgy tűnik, hogy a kétpárti berendezkedés felé tart a magyar belpolitika, ami a legérzékenyebben a DK-t és a Mi Hazánkot érintheti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×