eur:
395.79
usd:
358.86
bux:
72373.37
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Nemet mondott a randit kérő rablónak

Randevúra hívta egyik áldozatát a rabló, aki társával együtt egy milwaukeei boltot pakolt ki.

"Itt bóklászott még egy darabig, és megpróbálta megszerezni az egyik női alkalmazott telefonszámát" - mondta az üzlet vezetője.

A rabló a "hé, bébi, nagyon csinos vagy" kezdetű elmésséggel próbálta levenni a nőt a lábáról, miután korábban társával utasította, hogy ő és kollégája nyissa ki a kasszát.

A két alkalmazott engedelmeskedett: az egyik rabló kivette a pénzt, földre kényszerítette az eladókat, majd olajra lépett. A másik férfi azonban az üzletben maradt, és randevút kért az egyik nőtől.

Végül elszaladt, mikor a nő közölte: nem akarja újra látni. A helyi rendőrség azonban alig várja, hogy találkozzon az elkövetővel.

Címlapról ajánljuk
Medián: csak két párt jutna be a parlamentbe, ha most lennének az országgyűlési választások

Medián: csak két párt jutna be a parlamentbe, ha most lennének az országgyűlési választások

A választani tudó biztos szavazók körében négy százalékra csökkent a Fidesz-KDNP előnye a Tisza Párttal szemben – derül ki a Medián legfrissebb felméréséből. Hann Endre, a közvélemény-kutató cég vezetője az InfoRádióban elmondta: más pártok támogatottsága nem éri el az öt százalékot, ezért egyre inkább úgy tűnik, hogy a kétpárti berendezkedés felé tart a magyar belpolitika, ami a legérzékenyebben a DK-t és a Mi Hazánkot érintheti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×