eur:
393.75
usd:
355.3
bux:
72297.19
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Bizarr gyilkosság: kádba temették el a tanárnőt

Bizarr körülmények között bukkantak rá a hétvégén eltűnt 22 éves angol tanárnő holttestére Japánban: Lindsay Ann Hawkert egy homokkal teli kádba temették el. A gyilkossággal vádolt férfit még nem fogták el a rendőrök.

A 22 éves Lindsay Ann Hawker holttestét egy negyedik emeleti lakás erkélyén fedezték fel egy homokkal teli kádban a Tokióhoz közeli Icsikavában.

A tanárnő meggyilkolásával egy 28 éves japán üzletembert gyanúsítanak, akit még nem találtak meg, ugyanis Tacuya Icsihashi elmenekült otthonából, amikor a rendőrök megjelentek a lakásnál. Lindsay Ann Hawker szombaton ment a férfi lakásába, hogy angolra tanítsa.

A hatóságok szerint a jelek erőszakos támadásra utalnak, mivel zúzódások voltak a nő arcán és a testén is. A halál okát még nem állapították meg, de a rendőrök azt gyanítják, hogy már halott volt, mikor eltemették.

"Ne aggódj amiatt a srác miatt, aki hazáig követett, csak egy őrült japán" - írta napokkal eltűnése előtt barátjának. Az még nem tisztázott, hogy a férfi a gyilkossággal vádolt Tacuya Icsihashi volt-e.

A 22 éves nő október óta tanított Japánban, de hazatérését tervezte, mert félt a japán férfiaktól, ugyanis azok gyakran zaklatták.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×