eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

David Beckham megdöbbentő átváltozása - képpel

David Beckham stílust váltott - legalábbis legújabb reklámkampánya tanúsága szerint. A Real Madrid angol labdarúgója - aki a nyártól az amerikai Los Angeles Galaxy csapatához szerződik - a legfrissebb képek alapján a gengszterrapperek stílusát próbálja felvenni.

Akár a híres rapperrel, Eminemmel is össze lehet téveszteni David Beckhamet legújabb reklámkampányához készített képeken. A Real Madrid nyártól az Egyesült Államokba igazoló angol középpályása a jelek szerint a laza szerelést részesíti előnyben.

A világszerte több mint 70 millió lemezt eladó Eminem megítélése minimum ellentmondásos. Szövegei miatt sokan istenítik, ugyanakkor mások szerint azok homofóbok és erőszakosak.

A nyártól a Los Angeles Galaxy csapatában szereplő volt angol válogatott David Beckham legújabb reklámkampányának célja megalapozni amerikai piaci jelenlétét.

Ha szeretne képet látni az új stílusú David Beckhamről, kattintson ide!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Orbán Viktorral találkozott a csádi elnök

Orbán Viktorral találkozott a csádi elnök

Ahogy arról nemrég a Portfolio is beszámolt, a csádi elnök, Mahamat Idriss Déby Itnó szombat este érkezett meg Magyarországra, hogy a két ország közötti biztonsági együttműködés véglegesítéséről tárgyaljon. Az elnököt ezt követően Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este a Karmelita kolostorban fogadta. A kormányfő hétfőn további kétoldalú megbeszéléseket folytat majd Csád elnökével - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×