eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Vámpírvadászok szúrták szíven a halott diktátort

Meggyalázták Szlobodan Milosevics sírját: az elkövetők egy karót próbáltak az egykori jugoszláv vezető szívébe szúrni. Azt remélték, így megakadályozhatják, hogy szelleme visszatérjen kísérteni.

A "vámpírvadászok" egyike, Miroszlav Milosevics, aki csupán névrokona a volt szerb elnöknek, feladta magát a rendőrségen.

A férfi és társai egy méter hosszúságú facöveket vágtak Szlobodan Milosevics sírjának földjébe, valahol az egykori elnök szíve táján.

A szerb vezetőt, akinek regnálása idején pusztító polgárháború tört ki Jugoszláviában, majd az ország darabokra szakadt, 2006. március 11-én holtan találták börtöncellájában.

Szlobodan Milosevics minden bizonnyal természetes halállal halt meg, mielőtt a hágai nemzetközi bíróság ítéletet mondott volna felette: háborús bűnökkel, emberiesség elleni bűncselekményekkel és népirtással vádolták.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×