eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Az ételbe keverte a kannabiszt a nagyi

Bíróság elé állították azt a nagymamát, aki fájdalmai csillapítására kannabiszt használt. Az idős asszony együttműködött a házát átkutató rendőrökkel, maga mutatta meg, hol nevelgeti a kendernövényeket.

Patrica Tabramot kábítószer előállításával és birtoklásával vádolja az ügyész: a 68 éves nagymama nem is tagadta az állítást.

Amikor 2005 szeptemberében a rendőrség házkutatást tartott nála, maga vezette a tiszteket a hálószobájába, ahol a kendernövények a szekrény polcain nőttek, és azt is elmondta, hogy a porrá tört anyagot különböző edényekben a konyhában tárolja.

A rendőrök négy növényt, a termesztéshez használt eszközöket és a port lefoglalták. Az ügyész szerint a néni csupán saját használatra állította elő a drogot.

"Tabram asszony szentül hiszi, hogy a kannabisz enyhíti a fájdalmát. Azt mondja, olyan betegségekben szenved, amelyek tüneteit nem csillapítják a hagyományos orvosságok" - mondta az ügyész.

Patricia Tabram, aki önmagát védi a tárgyaláson, elmondta: a kannabiszt szinte minden ételhez felhasználta.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×