eur:
395.45
usd:
365.45
bux:
0
2024. július 31. szerda Oszkár

Újra itt a szexistennő: bilincs és Halálkerék - képpel

Új albumhoz új stílus dukál - vélhette Christina Aguilera, aki az elmúlt években megismert visszafogottabb, felnőttebb imidzs után a jelek szerint visszatér a szexistennői szerepbe.

Szexi bőrnadrág, bilincs és korbácsok - a hírek szerint ezek lesznek Christina Aguilera új kiegészítői a hamarosan induló Back To Basics turnén.

Az árulkodó című lemez és az azonos nevű turné ("Vissza a kezdetekhez") azt mutatja, hogy az énekesnőnek aligha jöttek be a számításai az elmúlt években.

A régi-új Christina Aguilera turnéjának egyes jeleneteiben állítólag öt korbácsot és egy égő Halálkereket is láthatnak majd a nézők.

Mi több: egy szerencsés néző sztriptíz közben is megtekintheti majd az énekesnőt. (Ennek technikai megvalósulásáról egyelőre nem érkeztek hírek.)

A koncertek három részből állnak majd: az első elnevezése az 1920-as évek, a másodiké Juke Joint, a harmadiké Cirkusz lesz.

Abban is biztos lehet mindenki, hogy bár a koncerteken értelemszerűen az új lemez dalait játsszák majd, a régi nagy slágerek is hallhatóak lesznek, így a Come on Over, a Lady Marmalade és a What a Girl Wants reggae változata.

Az énekesnő egyik legnagyobb sikerét, a Genie in a Bottle-t ugyanakkor törölte a listáról.

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban és érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedésre van kilátás. Ma azonban nagyon fontos piacmozgató események lesznek, az eurózóna inflációja után érkezik az ADP munkaerőpiaci adata az USA-ból, emellett lakáspiaci adatok is jönnek. A nap (és a hét) fénypontja viszont a Fed esti kamatdöntése lesz, majd Jerome Powell ezt követő sajtótájékoztatója.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×