eur:
393.99
usd:
356.47
bux:
72592.55
2024. szeptember 4. szerda Rozália

Ismét várandós a szupermodell

Harmadik gyermekét várja a német szupermodell, Heidi Klum. A hírt férje, az énekes Seal erősítette meg, aki szerint az egész család nagyon izgatott.

Ismét várandós Heidi Klum német modell. Férje, Seal megerősítette a találgatásokat, amikor azt mondta: "hatalmas örömömre szolgál, hogy bejelenthetem: Heidi, Leni, Henry és én egyre növekvő családunk legújabb tagját várjuk. Mindannyian izgatottak vagyunk és szerencsésnek érezzük magunkat, hogy ismét részünk lehet ebben az élményben".

Seal és Heidi Klum 2004 óta vannak együtt, akkor a német szupermodell éppen első gyermekét várta. Leni édesapja a Forma-1-es menedzser, Flavio Briatore.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Nagy eséssel indul a nap a tőzsdéken

Nagy eséssel indul a nap a tőzsdéken

Tegnap jelentős mínuszban zártak az amerikai tőzsdék. Az esést a Nasdaq vezette több mint 3 százalékos eséssel, ami elsősorban az Nvidia közel 10 százalékos esésének tudható be. Emellett az is figyelemre méltó, hogy a befektetői félelemindexnek nevezett VIX-index több mint 38 százalékot ugrott meg. Ezt követően nagyobb mínuszokat láthattunk ma reggel az ázsiai tőzsdéken is, a japán Nikkei közel 4 százalékos mínuszban van. A határidős részvényindexek jelenlegi állása alapján pedig Európa is mínuszban nyithat. A hangulat azt követően kezdett romlani kedden, hogy a Bank of Japan kormányzója benyújtott egy dokumentumot, amely szerint a központi bank folytatja a kamatemelést, emellett ráadásul a félvezető iparból érkező gyenge számok is aggasztják a befektetőket. Utóbbi eredményeként tegnap nem csak az Nvidia, de más chipgyártók, köztük az AMD és az Intel is jelentős mínuszban zárták a napot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×