eur:
392.91
usd:
355.61
bux:
72865.31
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka

Édességgel próbálják lefizetni a politikusok a gyerekeket

A brit liberáldemokrata párt édességgel próbálja megnyerni a gyerekeket. Igaz, nem a szavazásnak, hiszen még nem voksolhatnak, hanem a választási szórólapok terjesztésére. A párttisztviselőknek küldött útmutató szerint ugyanis a lakótelepi gyerekeket könnyen le lehet fizetni karamellcukorkával.

A Hogyan küzdjünk és nyerjük meg az önkormányzati választásokat? című dokumentum azt tanácsolja a helyi pártszervezeteknek, hogy menjenek ki az önkormányzati lakótelepekre, és egyszerűen kiáltsák el magukat: ki akar segíteni szórólapokat osztogatni?

Majd járjanak körbe és árasszák el a gyerekeket kitűzőkkel, karamellával és szórólapokkal.

A munkáspárti Dan Norris, aki a képviselőség előtt szociális munkás is volt, úgy véli, hogy ez a módszer a gyerekek szégyentelen kihasználása.

A liberáldemokraták azonban kitartanak amellett, hogy a cukorka osztogatás ártatlan módja a fiatal aktivisták megnyerésének.

Címlapról ajánljuk
Amikor hatszorosára drágul az áram, Új-Zéland ezt nagyon benézte

Amikor hatszorosára drágul az áram, Új-Zéland ezt nagyon benézte

Új-Zélandon súlyos gondokat okozhat a zöldenergiára való túlságosan gyors átállás. Még a nagy szegmenst jelentő vízienergia sem garantálja – az aszályok miatt – a megbízható áramtermelést, ami, egy szakértői vélemény szerint kényszerű áramszünetekhez vezethet. Közben már több üzem bezárt, mert nem tud termelni a magas áramköltségek miatt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×