eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed

Életfogytiglant kapott a szadista gyerekgyilkos

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték Nagy-Britanniában azt a férfit, aki egy nedves törlőkendővel megfojtotta héthetes, síró gyermekét. A 26 éves férfi a gyerek nyolc bordáját is összetörte.

A 26 éves Ian Hunt tavaly szeptemberben ölte meg brutális kegyetlenséggel héthetes kisfiát, állítása szerint azért, mert nagyon idegesítette a gyermek sírása.

Az ügyében ítélkező bíró szerint a férfi szadista kegyetlenséggel követte el tettét. "Minden más ember megpróbálta volna megnyugtatni a kisfiát, ehelyett maga előre megfontolt kegyetlenséggel egy törlőkendőt tömött a szájába" - fogalmazott a felháborodott bíró.

A tárgyalóteremben az is kiderült, hogy a férfi a kisfiú több bordáját is összetörte, amikor megpróbálta elhallgattatni a síró gyereket.

Ian Hunt mindezen felül szexuális indíttatású sérüléseket is okozott a gyereknek. A magát bűnösnek valló férfi azzal védekezett, hogy nem bírta elviselni az apaság miatt ránehezedő nyomást.

Címlapról ajánljuk
Amikor hatszorosára drágul az áram, Új-Zéland ezt nagyon benézte

Amikor hatszorosára drágul az áram, Új-Zéland ezt nagyon benézte

Új-Zélandon súlyos gondokat okozhat a zöldenergiára való túlságosan gyors átállás. Még a nagy szegmenst jelentő vízienergia sem garantálja – az aszályok miatt – a megbízható áramtermelést, ami, egy szakértői vélemény szerint kényszerű áramszünetekhez vezethet. Közben már több üzem bezárt, mert nem tud termelni a magas áramköltségek miatt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×