eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed

Britney Spears meztelenül, szülés közben

Nagy vihart kavart az Egyesült Államokban egy Britney Spearsről készült szobor, amely meztelenül, négykézláb, szülés közben ábrázolja az énekesnőt. Az alkotója által abortuszellenes műnek szánt szobor mind a terhesség megszakítás ellen, mind az azért kiálló csoportokból hatalmas email-áradatot váltott ki.

A szobor áprilisban kerül a nyilvánosság elé a New York-i Capla Kesting Művészeti Galériában. A kiállítóhely társtulajdonosa, David Kesting szerint több mint háromezer emailt kaptak eddig a szobor kapcsán, amelyet az abortuszellenes táborból a mozgalom lejáratásának tartanak.

A galériatulajdonos szerint mások azt kifogásolják, hogy miért pont abortuszellenes alkotás a szülő színésznőt ábrázoló szobor.

Az életnagyságú szobor alkotója, Daniel Edwards soha nem találkozott Britney Spears-szel.

A művész fényképek alapján készítette el alkotását, amely egy medvebőrön négykézláb, szülés közben ábrázolja a meztelen énekesnőt.

"Ez az abortuszellenesség új interpretációja. Az abortuszellenes aktivisták általában az abortusz véres képsoraival kampányolnak. Ez a szobor a születés képmása" - mondta Daniel Edwards a vitatott szoborról.

Címlapról ajánljuk
Amikor hatszorosára drágul az áram, Új-Zéland ezt nagyon benézte

Amikor hatszorosára drágul az áram, Új-Zéland ezt nagyon benézte

Új-Zélandon súlyos gondokat okozhat a zöldenergiára való túlságosan gyors átállás. Még a nagy szegmenst jelentő vízienergia sem garantálja – az aszályok miatt – a megbízható áramtermelést, ami, egy szakértői vélemény szerint kényszerű áramszünetekhez vezethet. Közben már több üzem bezárt, mert nem tud termelni a magas áramköltségek miatt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×