eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
Nyitókép: 112press.hu

Szörnyet halt az idős sofőr, aki forgalommal szemben hajtott fel az M86-os útra – videó

Eddig tisztázatlan okból hajtott szembe a forgalommal egy személyautó szerdán délelőtt az M86-os autóúton és először egy osztrák rendszámú autóval, majd egy magyar rendszámú teherjárművel ütközött. A vétlen kamionsofőr súlyosan megsérült, az okozó a helyszínen elhunyt.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt az M86-os autóúton, Répcelak közelében. Egy Toyota személygépkocsit vezető 74 éves asszony eddig tisztázatlan okból rossz helyen hajtott fel az autóútra, valószínűsíthetően Belednél és szembe haladt a forgalommal Szombathely irányába – írja a 112press.hu.

Egy jobbra ívelő kanyarból kiérve először érintőlegesen ütközött egy Csorna irányába tartó, osztrák rendszámú Mercedes személyautóval, majd frontálisan ütközött egy magyar rendszámú, rakomány nélküli teherszállítóval.

Az ütközést követően a személyautó kigyulladt és teljes terjedelmében égett. A vétlen sofőrök és az egyik személyautó utasa még a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyták a járműveket.

A lángba borult autó sofőrjét a helyszínen tartózkodók szabadították ki a roncsból. A Vas vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, a sárvári hivatásos, a répcelaki önkormányzati és a nicki önkéntes tűzoltók áramtalanították a balesetben érintett járműveket. Az egységek vízsugárral megakadályozták, hogy a személyautó lángjai a többi gépjárműre is átterjedjenek, majd eloltották a tüzet.

A baleset okozója a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A szalagkorlátnak is nekiütköző teherszállítót vezető férfi súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Sorra érik a válságok az EU-t, ezért muszáj nagyhatalommá válnia

Sorra érik a válságok az EU-t, ezért muszáj nagyhatalommá válnia

Az elmúlt években az Európai Unió politikáját egyre inkább a gazdaságbiztonság és a stratégiai autonómia erősítésének célja határozza meg. Az EU-nak globálisan kell versenyeznie a zöld és digitális átmenethez szükséges, véges mennyiségű erőforrásokért, miközben az Egyesült Államok és Kína közötti globális dominanciaverseny is áthatóbbá vált. A Covid-19 világjárvány és az ukrajnai háború rávilágítottak az EU túlzott külső függőségeinek problémájára. A nehézségek viszont rávilágítanak, hogy az uniónak nagyhatalommá kell válnia, hogy csökkenjen kitettsége gazdasági riválisaival szemben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 21. 06:50
×
×
×
×