eur:
396.99
usd:
369.74
bux:
0
2024. június 14. péntek Vazul
Nyitókép: BRFK

Közzétette a rendőrség a verőcei hajóbaleset után eltűntek fotóit

18 év 39 év közötti öt emberről van szó, kettejük vezetékneve azonos. A balesetben részt vevő kisebbik hajóban biztosan hibázhattak.

A rendőrség a Police.hu-n a körözött személyek között tette közzé annak a két nőnek és három férfinak a fotóját, akiket még keresnek a hétvégi verőcei hajóbaleset után.

Ismert, a szállodahajó és a kishajó ütközése után a kishajó utasai közül biztosan csak egy olasz személy élt túl, két ember holttestét már megtalálták - vette észre a 444.

A balesetben

  • a 18 éves Balogh Daniella,
  • a 28 éves Erdei Diána,
  • a 19 éves Varga Márton,
  • a 30 éves Villányi Olivér és
  • a 39 éves Varga László

tűnt el. A három férfiből kettő vezetékneve azonos.

A kishajón lévő társaság egy része biztosan sülyságpi illetőségű.

A BRFK legutóbb délután hat óra körül posztolt a helikopterrel, motorcsónakkal folyó mentésről képeket, és egy rövid szöveget („Nem adjuk fel! Nem adhatjuk fel! Meg kell találnunk őket! Haza kell vinnünk őket!”).

Amit a tragikus esetről eddig tudni lehet: szombat éjszaka egy nyolc utast szállító motorcsónak ütközött egy szállodahajóval. A keresésben több százan vesznek részt.

A szabály szerint a kishajónak ki kellett volna térnie a nagy útjából, ugyanakkor az is igaz, hogy a nagy az ütközés után nem haladhatott volna tovább, mégis megtette, emiatt a szállodahajó kapitányát előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A szállodahajó már nincs Magyarországon, Ausztria felé távozott.

Címlapról ajánljuk
Labdarúgó-Eb: Németország most egységesen arra vár, hogy lesz-e újabb nyári mese

Labdarúgó-Eb: Németország most egységesen arra vár, hogy lesz-e újabb "nyári mese"

Kis túlzással több szó esik a 2006-os németországi labdarúgó-világbajnokságról, mint a pénteken kezdődő Európa-bajnokságról. Mindez nem az előkészületeknek róható fel, hanem sokkal inkább az országos hangulatnak, amely az európai futball legnagyobb szabású rendezvényét kíséri. Nem a szurkolók változtak meg, hanem Németország, Európa és a világ.

Vitézy Dávid: visszahívott Karácsony Gergely, és elnézést kért

Karácsony Gergely elnézést kért kiszivárgott mondataiért, miszerint lapáttal fogja agyonverni vetélytársát – közölte Vitézy Dávid Facebook-bejegyzésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.14. péntek, 18:00
Ch. Gáll András az Index főmunkatársa
Dénes Tamás az InfoRádió főmunkatársa
Van egy jó üzleti programod? Teszel a fenntarthatóságért? - Legyen tiéd a Zöld Díjak egyike!

Van egy jó üzleti programod? Teszel a fenntarthatóságért? - Legyen tiéd a Zöld Díjak egyike!

Harmadik alkalommal rajtolt el a Green Awards pályázat: 2024. szeptember 4-én az ország legjobb „zöld” projektjeit díjazzuk a Sustainable World konferencián összesen már 6 kategóriában. A Green Awards különböző kategóriáit tavalyelőtt indítottuk elsőként útnak, a remek pályázatok beérkezését látva, 2024-ben ismét keressük a leginnovatívabb cégeket, programokat a Dandelion Group és a Portfolio Csoport közös támogatásával. A díjakra azon vállalatokat, azok képviselőinek a jelentkezését várjuk, akik büszkék a cég tevékenységére, eddigi eredményeire, egy adott programjára vagy innovációjára. Legyen szó kkv-ról vagy nagyvállalatról, jelentkezz a vállalatod nevében, vagy jelöld partneredet, kollégádat, ezzel is elismerve a "zöld" munkásságát!

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 14. 06:52
×
×
×
×