eur:
395.4
usd:
368.55
bux:
71841.69
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: Budapest Airport Zrt.

Sávzárás, torlódás és dugó várható a repülőtér melletti útfelújítások miatt

A menetrend nem változik, de kijutni nehéz lesz a repülőtérre.

Az MKIF – Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő Zrt. 2024. április 2-tól ütemezett útfelújítási munkákat kezd az M4-es autóút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mellett található csomóponti ágaiban.

A burkolatfelújítás miatt forgalomterelésre, sávzárásra kell készülni. A kivitelezési munkák több ütemben zajlanak majd, és előreláthatóan május közepéig tartanak. Egy-egy ütemben egyszerre csak egy csomóponti ág kerül lezárásra, hogy a forgalmat a lehető legkisebb mértékben zavarják. Az erre közlekedőknek torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítaniuk.

Az első ütem során az M0-s autóút felől a repülőtérre vezető kihajtó ág kerül lezárásra. Így a repülőtér azon a héten, az M0 autóút felől közvetlenül nem lesz elérhető, tovább kell haladni Budapest irányába és a Market Central bevásárlóközpontnál lévő kettős körforgalomban visszafordulva, Budapest felől lehet megközelíteni a légikikötőt. Az első ütem várhatóan április 7-én (vasárnap) fejeződik be - tájékoztatott az Útinform.

A Budapest Airport arra kéri az utasokat, hogy utazásuk tervezésekor tájékozódjanak a forgalmi helyzetről és induljanak el időben. A terelések és lezárások a repülőtér autós és tömegközlekedéssel történő megközelítésének időtartamára is hatással lehetnek, ám a repülőgépek menetrendjében nem lesz változás. A forgalmi változásokról a Budapest Airport és az MKIF oldalán lehet tájékozódni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 11:39
×
×
×
×