eur:
386.98
usd:
358.73
bux:
68917.55
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác
Fotó: Infostart
Nyitókép: Infostart

Tömegbaleset volt az M7-esen, már lehet közlekedni

Összeütközött nyolc gépjármű az M7-es autópályán Balatonboglár térségében hétfőn késő délután, a sztráda Budapestre vezető szakaszát lezárták - közölte a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Azt írták: a baleset az autópálya 141-es kilométerénél történt. Óvári Timót, az igazgatóság helyettes szóvivője az MTI megkeresésére beszámolt arról, hogy a műszaki mentést a siófoki hivatásos és a balatonboglári önkormányzati tűzoltók bevonásával végzik.

Az igazgatóság tájékoztatása szerint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, és mentőhelikopterek is a helyszínre tartanak.

A közösségi oldalakon az autósok is jelzik, hogy sok mentő és tűzoltó tart a helyszínre. Valaki az kommentelte:

2 mentő, 2 tűzoltó autó ment el mellettünk, nagy a sor.

Más arról tájékoztatott, hogy ráfutásos baleset történt.

Az Útinform a honlapján azt írta: a 143-as jelű Lengyeltóti/Balatonboglár csomópontban a rendőrök leterelik a Budapest felé tartó forgalmat.

A sonline.hu azt írja, hogy a rendőrság szerint nem történt sérülés az elsőre ijesztőnek tűnő baleset során.

Van, aki azt írta, hogy a rokonai mellett egy gépjármű nagy sebeséggel érkezett és belecsapodott az araszoló kocsisorba.

M1-esen is

Három gépkocsi ütközött össze azt M1-es autópálya 31-es kilométerszelvényénél, Mány térségében, a Hegyeshalom felé vezető irányban. Összesen tizenegyen ültek a járművekben. Az érintett útszakaszon jelentős torlódás alakult ki a baleset miatt.

Fotónk illusztráció, koárbban készült az M7-esen.

Címlapról ajánljuk

Több mint ezer vendégmunkást küldtek el az iváncsai akkumulátorgyárból, de nem történt elbocsátás

Lefelezik az iváncsai akkumulátorgyár dolgozóinak létszámát, igaz, a dél-korai SK Innovation üzemében csak a kölcsönzött munkaerőtől válnak meg – mondta az InfoRádióban Székely Tamás, a Magyar Vegyipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége elnöke. Fónagy János parlamenti államtitkár közölte: az elküldött dolgozók máshol kapnak munkát, a megélhetésük biztosított lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×